Deze handleiding is niet van toepassing bij het gebruik van de MFA Application Certificate.

LET OP! Als u deze guide geheel heeft doorgelopen is het wachtwoord van het account veranderd naar het Application Password.

Gebruik dus niet meer het wachtwoord van de gebruiker zelf.

Bij het krijgen van de bovenstaande melding, is het account wat gebruikt wordt niet voorzien van de juiste rechten en/of wordt er geen gebruik gemaakt van een Application password.

Loop met het account de volgende guide door:

-  https://www.veeam.com/kb2969

Als je bij het aanmaken van de API komt, voeg dan de volgende rechten door:

API

Permission name

Type

Usage

Microsoft Graph

Directory.Read.All

Application/Delegated

Backup/Restore

Group.Read.All

Application

Backup

Group.ReadWrite.All

Application

Restore

offline_access

Delegated

Restore

Sites.ReadWrite.All

Application

Backup

Exchange

EWS.AccessAsUser.All

Delegated

Restore

full_access_as_app

Application

Backup

full_access_as_user

This permission is only required when you add an organization in the Germany region.

Delegated

Restore

SharePoint

AllSitesFullControl

Delegated

Restore

Sites.FullControl.All

Application

Backup

User.Read.All

Application

Backup

User.ReadWrite.All

Delegated

Restore

Wacht na het doorvoeren van deze stappen minimaal een uur.

Dit heeft te maken met de Azure AD die de rechten moet toepassen, dit kost helaas tijd.

Als dit geheel is doorgelopen, probeer dan weer in te loggen met het account in Excalibur.

LET OP! Als u deze guide geheel heeft doorgelopen is het wachtwoord van het account veranderd naar het Application Password.

Gebruik dus niet meer het wachtwoord van de gebruiker zelf.