Voorheen was het nodig om alle rechten handmatig aan te maken, dit is echter opgelost in de laatste update.

Bij het toevoegen van organisatie raden wij aan om de optie "MFA Application Secret" te gebruiken.

Hiermee maakt de Portal automatisch een APP aan in de AzureAD om de backup toegang te geven tot de data.

Gebruik hier voor de Org Admin of een user met vergelijkbare rechten.

Deze app is na het aanmaken terug te vinden in de admin portal van AzureAD onder App's.

Hier kan je ook de rechten en aanpassingen in terug vinden indien gewenst.