Momenteel hebben we een uitdaging op basis van O365 backups.

Deze backup lijken te hangen op hun Login Token welke niet geaccepteerd wordt door de Microsoft server.

De tijdelijke oplossing is het wachtwoord van het admin account opnieuw in te vullen in de backupset en de backup handmatig te starten.

(Dit doet u door in te loggen op de server, te gaan naar de backupset en dan in de "General / algemeen" tab onderaan te kiezen voor "Refresh". Vul hier het wachtwoord opnieuw in en start hierna de backup)

We zijn met spoed bezig deze uitdaging geheel op te lossen.

Excuus voor al het ongemak!