Hierbij de links naar de restore guide van StorageCraft:

Belangrijk!

Controleer goed uw boot methode (MBR / GPT).

Vooral bij GPT - UEFI, is het belangrijk dat uw disks na het converten/initialize goed staan ingesteld.

Controleer dit dus eerst goed voor u aan uw restore begint.

(De disk met FAT32 is noodzakkelijk en moet mogelijk nog zelf worden geformateerd)

Indien u restored op ons IaaS/Passive Fallback platform, is het belangrijk dat de machines worden uitgerold op hun bijbehorende boot.

Als dit niet wordt gedaan, kan de boot disk niet worden gevonden.

Bios:

- https://support.storagecraft.com/s/article/restoring-system-volume?language=en_US

UEFI

- https://support.storagecraft.com/s/article/How-To-Restore-a-machine-with-a-GPT-system-partition?language=en_US

Problemen met de Boot van de machine?:

https://support.storagecraft.com/s/article/Windows-System-Unable-to-Boot-After-Storagecraft-Restore?language=en_US