Momenteel hebben we een storing op ons IaaS platform.

Deze zorgt ervoor dat u via de url "Fallback.cloud2.nl" (oude portal) geen gebruik kan maken van de Alt+Ctrl+Del commando.

Hierdoor is het niet mogelijk om bij het inlog scherm te komen.

De tijdelijke oplossing is in te loggen via de HTML portal (nieuwe portal) en hier gebruik te maken van de VM Remote Console.

Deze is HIER te vinden.

(Deze dient eens geinstalleerd te worden voordat u deze methode kan gebruiken)

De nieuwe portal kunt u bereiken door de volgende URL te gebruiken:

- https://fallback.cloud2.nl/tenant/(vul hier uw account nummer in)

Een andere oplossing is om IE of Edge te gebruiken, deze browsers hebben het probleem niet.

Wij proberen de uitdaging zo snel mogelijk op te lossen.

Excuus voor het ongemak.