Momenteel is het niet mogelijk om de StorageCraft GRE tool te gebruiken op Exchange 2016 met de Cumulative Update 8.

De manier van het opbouwen van de EDB is dus danig aangepast, dat de tool de database niet kan uitlezen en dus niet gebruikt kan worden voor restores.

Indien er toch een restore nodig is van een Exchange server met deze update, dan zal er een full restore gedaan moeten worden, of een Virtual boot en dan de database starten en de box/user exporteren en importeren in de live database.

Als wij meer info hebben, melden wij dit direct!

Update: 07-11-2018.

De nieuwste update is uit, hierin is 2016 weer volledig ondersteund.

- Download de nieuwste versie hier