Momenteel zien wij uitdagingen na de Windows 10 update: 1803.

Als u gebruikt maakt van AhsayOBM + Windows 10 en heeft als backup source netwerk shares zoals een NAS, dan zijn na deze update mogelijk alle selected files verplaatst naar retentie.

Dit komt doordat de Ahsay software geen folder meer zien op de netwerk share.

Hierdoor heeft hij al zijn selected data verplaatst naar retentie en mogelijk zelfs al verwerkt.

Wij hebben momenteel voor deze case nog geen oplossing en zijn met de hoogte prio bezig om dit op te lossen.

Indien wij meer info hebben, updaten wij direct deze post.

Update 25-06-2018:

We hebben een oplossing gevonden voor de uitdaging.

Controleer het volgende artikel:

- Oplossing netwerkshares backuppen Ahsay