Op 17 april zal de Secure File Sync applicatie geüpdate worden naar versie 2.6.1.

Deze update bevat onder andere een nieuwe desktop client, belangrijke verbeteringen en updates op het gebied van prestatie, schaalbaarheid, beveiliging en de gebruikers ervaring.

Belangrijke mededelingen

• De nieuwe versie van de client wordt niet ondersteund op Windows XP, Windows Server 2003 en OSX 10.8 Mountain Lion.
  • Vorige versies van SFS ontdekte niet altijd even goed sync conflicten. Dit is verbeterd in de nieuwe versie wat kan betekenen dat gebruikers vaker tegen sync conflicten aan lopen. Hoe gebruikers deze conflicten kunnen oplossen staat beschreven in het artikel SFS: oplossen van sync conflicten.

Nieuwe Desktop Client

• Een nieuwe grafische gebruikers interface helpt gebruikers meer productiever te zijn;
  • Nieuwe widget met dynamische knoppen voor het pauzeren/starten en aanmelden/afmelden;
  • Een nieuw Warning tabblad die gebruikers helpt om sync conflicten op te lossen en up-to-date te blijven van de status;
  • Een nieuw pop-up venster verschijnt wanneer een gebruiker een gelockt bestand probeert te openen;
  • Auto-locking opties zijn verbeterd om gebruikers te helpen bij het verminderen van sync conflicten;
  • De auto-locking optie ondersteund nu ook de extensies .PPT, .PPTX en .ODP;
  • Het is nu mogelijk om de taal van de client aan te passen naar Engels, Duits, Frans, Portugees (Braziliaans) en Nederlands;
  • De Collaborative Web Editor is nu beschikbaar via de rechtermuis content menu in de Windows Verkenner;
  • Het rechtermuisknop menu is geüpdatet.

Belangrijk: Sommige Windows machines hebben een herstart nodig na de update.

• De registratie wizard zal nu niet meer automatisch gestart worden na de installatie via de 'unattended mode';
  • De registratie wizard zal automatisch gestart worden zodra de applicatie gestart wordt door clients die nog niet geregistreerd zijn;
  • Auto-locking zal nu niet langer backup roots in bepaalde edge cases beinvloeden;
  • Auto-lock instellingen blijven nu behouden na het herstarten van machines.

Updates

• Files en folders worden nu niet meer opnieuw aangemaakt op de orginele locatie na het verplaatsen of verwijderen daarvan;
  • De Restore Deleted, Revision Rollback en Snapshot functies zijn verbeterd waardoor het makkelijker is om data terug te plaatsen naar een specifiek moment terug in de tijd;
  • De Get Logs functie is verbeterd;
  • De meldingen voor het niet terug te draaien verwijderen van data is verbeterd en duidelijker aangegeven;
  • De reporting functie is verbeterd voor betere accuraatheid voor gebruikers aantallen en top bandbreedte machines;
  • Zodra een wachtwoord niet voldoet aan de complexiteit zal er niet langer een 500 error verschijnen;
  • Bestanden met speciale karakters worden nu beter verwerkt;
  • Share links worden nu automatisch gegenereerd via https.
  • De workflow voor het resetten van wachtwoorden is verbeterd.

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze support afdeling op support@cloud2.nl of via 072-8200286.

Cloud2