Outlook Add-in is niet zichtbaar in outlook na het configureren.

Oplossing:

• Voeg de volgende Registry Keys toe in het register van de machine
  • HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Paths\Outlook.exe met de volgende value: C:\Program Files\Microsoft Office 15\Root\Office15\OUTLOOK.EXE (geeft hier het juiste installatie pad van Outlook.exe aan);
  • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office\15.0\Outlook\Bitness met de volgende value: x86;
  • Herstart de machine;
  • Installeer een oude versie van de Outlook Plugin:http://download.anchorworks.com/SyncedToolOutlook-2.4.0.111.exe
  • Installeer hierna de nieuwe versie van de Plugin.