De SFS status icoontjes zijn niet zichtbaar voor de synced folders.

Omschrijving:

U kunt via de volgende pagina een third party tool downloaden voor het uit zetten van overige iconen.
http://www.nirsoft.net/utils/shexview.html
Onderaan de pagina kunt u de x64 versie van de tool downloaden.

Als u de software opent sorteert u op Type nummer
Navigeer dan naar de Icon Overlay Handler en zet alles wat niet van eFolder is op Disable (zie afbeelding).

Als u de overige Icon Overlay Handlers heeft uitgeschakeld en enkel die van Efolder nog aan staan dan dient u een herstart van uw machine uit te voeren.
Hierna zal u de iconen van de Synced Tool weer terug zien.