Probleem:
Door spaties in het UNC pad syncen de folders niet.

Oplossing:

Installeer de SFS software op een Windows Machine. Met bijv. Total Commander kunnen alle mappen en bestanden hernoemd worden.

Omschrijving:

Via de webinterface krijg je de volgende melding: The File you attempted to download is not available.

Waarschijnlijk betreft het hier een Apple machine. Deze melding krijg je bij onderstaande stappen.

Bij Apple is het mogelijk om spaties tussen de folder paden te hebben, Secure File Sync kan hier echter niet mee overweg.

Verwijder de spaties tussen de paden en het zal weer werken.