Secure File Sync:

• Windows XP, 2003: C:\Program Files (x86)\Synced Tool\logs

• Windows Vista en nieuwer: C:\Program Files (x86)\Synced Tool\logs

• MAC OS-X: ~/Library/Logs/DiagnosticReports/

(MAC Terminal commando's voor de logfiles)
- zip -r anchor.zip ~./.anchor
- zip -r diag.zip ~/Library/Logs/DiagnosticReports
- sudo zip -r sys.zip /var/log/system.log*
- sudo zip -r install.zip /tmp/bitrock*
- sudo zip -r install.zip /tmp/agent*

Daarnaast heb je de mogelijkheid ze te kopieren in een aangemaakt mapje op je bureaublad

- Creeer een locatie op de desktop
command: mkdir ~/Desktop/Anchorlogs

- Anchor logs Staan op de volgende locatie:
~/.anchor/logs
(cd ~/.anchor/logs)

- Kopieer de anchor logs naar de folder op het bureaublad (gebruik tab om het commando af te ronden)
sudo cp svc[tab]_* ~/Desktop/Anchorlogs

- Voorbeeld van het commando:
sudo cp svc_output_2013-05-16_0* ~/Desktop/Anchorlogs
sudo cp ~/.anchor/logs/*.log ~/Desktop/AnchorLogs

LET OP: wanneer de bestanden groter zijn dan 20MB, raden wij u aan de logfiles via een file transfer systeem naar ons te versturen of op te delen in meerdere .zip bestanden.