Hieronder informatie omtrent het gebruiken van vreemde tekens icm SFS en de maximale hoeveelheid characters.

- Files met vreemde tekens uploaden in de webinterface geeft de onderstaande melding (zie screenshot #1);

- Files hernoemen op een Windows omgeving naar een filename met een leesteken kan sowieso niet (zie screenshot #2);

- Wanneer een file wordt gesynchronizeerd met een op Windows verboden character in de filename vanaf een MAC wordt deze op Windows vervangen door een liggend-streepje (_);

Filenames langer dan 256 characters: wordt wel gesynchronizeerd en is ook zichtbaar in de SFS folder op een Windows Machine, én in de web interface. Hij is voor Windows te lang, Windows doet er dan ook niets mee, hij kan ook niet verwijderd worden vanaf de Windows machine.

• Het bestand kan wel geopend worden in de webinterface en de inhoud kan daar bekeken worden;
  • Wanneer het bestand gedownload wordt op een Windows machine download verkort Windows de filename zodat de inhoud van het bestand wel bekeken kan worden.