Foutmelding:

Bovenaan het backup rapport staat met rode letters: WARNING: This report contains multiple 'Start' lines

Omschrijving:

De oorzaak van deze uitdaging is dat er twee of meerdere gebruikers in uw AhsayOBM folder staan (C:\Program Files\%obm install folder%\home.txt )

Oplossing:

De volgende stappen zullen de uitdaging oplossen:

- Stop de Ahsay software;
- Stop de service "Online Backup Scheduler";
- Stop de processen: BJW, AUA, AUAJ, AUAW, BSCHJW, CPD64, Systemtray64 (het is mogelijk dat deze processen niet allemaal draaien);
- Navigeer naar de installatie map van AhsayOBM (meestal C:\Program Files\AhsayOBM)
- Open hierin het bestand "Home.txt".
- In dit bestand mag maar 1 gebruiker staan, verwijder dan ook de overige gebruikers
- Sla het bestand op (soms heeft u niet genoeg rechten, sla hem dan op, op uw desktop en verplaats heb terug)
- Start de service "Online Backup Scheduler";
- Start de Ahsay software;

Hierna zal de melding niet meer voorkomen.