Bij de Dagelijkse storagecraft communicatie komen er veel meldingen naar voren betreft de melding: Chain Incomplete.

Oplossing:

Om deze uitdaging op te lossen dien je het volgende te doen:

1. Log in op de server waar de images lokaal worden opgeslagen via een FTP Client zoals FileZilla.

2. Controleer de melding: Cannot verify C_VOL-b002-i465.spi: Chain incomplete.

3. Controleer hier op bovenstaande image en vergelijk de verschillen lokaal en op de server (kant van Cloud2).

4. Upload de verschillen.

5. In Imagemanager van de klant kies voor ''Start Processing''.

Controleer nu de imagemanager aan beide kanten of de meldingen zijn verholpen.