U krijgt de volgende melding: Key file not found: C_VOL-B001.SPF

Oplossing:

Ga dan opzoek naar de volgende key in de FTP client van de klant.
C_VOL-B001.SPK

Controleer of het .spk file aan de kant op de server aanwezig is. Upload dit bestand handmatig naar de cloud2 kant. Mocht er aan beide kanten geen key aanwezig zijn kan deze gegenereerd worden via de keyfilemaker.exe.

To create a key file

1. Launch KeyFileMaker (Start > Program Files (x86) > StorageCraft > KeyFileMaker > KeyFileMaker.exe).

2. In the KeyFileMaker dialog box, provide the following information, then click Create Key File.

Het volgende:
Set password: Voer hier de encryptie key in van de backup
Confirm Password: Geen uitleg nodig

Save Key File As: Selecteer hier de locatie waar de lokale images worden opgeslagen

Selecteer als laatste de optie: Create a generic key file that is unassociated with any existing backup image set.

Na het genereren van de key file controleer je of deze wordt geupload aan beide kanten.