Hieronder vind u de poorten die openen dienen te staan.

De backup manager gebruik standaard de 443 TCP outbound om data de verplaatsen tijdens de backup en restores.
De Backup manager gebruikt hiernaast ook de poort 5000, Mocht deze in gebruik zijn zal hij scannen naar een poort hier zoals 5001 of 4000.

Hiernaast kunt u controleren of poort 2999 en poort 5314 open staan, deze worden gebruikt om de clienttool met de BackupFP met elkaar te laten communiceren. (software en services)
2999 outbound en 5314 Inbound.