Probleem:

U krijgt in uw software oude logs te zien maar in de myclient portal niet, de reden hiervoor is dat er waarschijnlijk een andere backup user wordt gebruikt voor het maken van de backup.

Oplossing:
Op de volgende locaties kunt u controleren welke user er is ingesteld, deze kunt u tevens direct gelijk trekken.

Via de services dient u te zoeken naar de Online Backup Scheduler, via het tabje Logon dient deze als de administrator te worden uitgevoerd
Op de locatie C:\Program Files\Ahsay OBM\ vind u een home.txt bestand. hierin dient maar 1 user te staan en dat is dezelfde administrator.

Als u nu de services herstart zou de verwijzing goed moeten staan.

De logs worden opgeslagen in C:\Users\%username\.obm\log en de verwijzing staat nog naar het oude account.