Foutmelding

[Error][Callback:setNodeProperties:GetProps] Failed to get properties for wzMsgClass='IPM.Note', wzUser='/O=FIRST ORGANIZATION/OU=FIRST ADMINISTRATIVE GROUP/CN=RECIPIENTS/CN=A.PETERS', wzFolderPath='@PR_IPM_SUBTREE_ENTRYID\Postvak IN\WIM\AAAAACSZnYsGUK1FuSJDD9_PF2wHAITbDVdLlWlDhBlep1xjMD0AAAAOKSgAAITbDVdLlWlDhBlep1xjMD0AAAAOqVIAAA==.msg', wzSubject='ijskrabber' ERROR=MAPI_E_NETWORK_ERROR

Oplossing:

De melding die u momenteel krijgt heeft te maken met de MapiCDO.
Deze is mogelijk corrupt of verouderd.
https://support.microsoft.com/nl-nl/kb/2277593

Deze melding komt niet vanuit de AhsayOBM software, deze heeft te maken met het OS zelf.

Mogelijk werkt een herinstallatie van de MapiCDO, controleer daarnaast alle instellingen.