Fout melding:

CExBackup::backupService:HrESEBackupSetup: Error Number 0x50d
CExBackup::backupService:HrESEBackupSetup: Error Number 0x50d: Het doelproces of het proces dat de doelthread bevat, is een beveiligd proces.

Oorzaak:

Deze foutmelding geeft aan dat de Exchange VSS writer een eerdere snapshot van een backup in een onvoltooide staat heeft gevonden. Om deze reden is de huidige en zijn de opvolgende operaties onsccesvol

Oplossing:

De oplossing hiervoor is om de Microsoft Exchange Information Store service opnieuw een herstart te geven. U kunt dit doen door het volgende uit te voeren.

• Druk Start + R in > In uitvoeren type: services.msc en druk op enter.

• Rechter-klik op de Microsoft Exchange Information Store service, en selecteer dan Herstarten.