Wanneer CrashplanPROe vastloopt tijdens een backup, zonder een waarschuwing te geven, ligt dit waarschijnlijk aan het geheugen wat is toegewezen aan het Java proces. We houden de volgende guidelines m.b.t. geheugen toewijzingen aan:

Informatie:

Selectie |  Memory
Tot 1GB of 1 mio files |  1024MB (Default)
Tot 1.5TB of 1.5 mio files |  1536MB
Tot 2TB of 2 mio files |  2048MB
Tot 2.5TB of 2.5 mio files |  2560MB
Tot 3.0TB of 3 mio files |  3072MB

Oplossing:
Open de applicatie en dubbelklik op het CrashplanPROe logo rechts bovenin de applicatie. Om de toewijzing te verhogen naar 1536MB, type de volgende regel over in de command line: java mx 1536, deauthorize, restart De computer wordt gedeauthoriseerd, u zult daarna opnieuw moeten inloggen. Zorg er dus voor dat de gebruikersnaam en wachtwoord bekend zijn. Om