Veeam Cloud Connect:

• Via het menu in Veeam Backup and Recovery;

• Ga naar 'Help' > 'Support Information';

• Kies de Cloud Connect job onder 'Export logs for this job';

• Geef de juiste periode op;

• Geef een locatie op waar de logs neergezet kunnen worden;

• Klik 'Next' > 'Finish' om de export te starten.

• Er wordt nu een folder aangemaakt op de geselecteerde locatie, stuur het bestand naar de Cloud2 Support afdeling wanneer u een probleem met Cloud Connect ondervindt.

• Overige logfiles:

• C:\ProgramData\Veeam Cloud Backup

• C:\Users\username>\AppData\Local\Veeam Cloud Backup (als deze bestaat).

LET OP: wanneer de bestanden groter zijn dan 20MB, raden wij u aan de logfiles via een file transfer systeem naar ons te versturen of op te delen in meerdere .zip bestanden.