De acces denied geeft aan dat de admin of user niet genoeg rechten heeft.

Controleer daarom goed dat user waarmee u probeert in te loggen de onderstaande rollen heeft en dat deze minimaal een uur doorgevoerd zijn (verwerking tijd van Azure AD).

Exchange:

Role Management

Required to grant the ApplicationImpersonation role.

ApplicationImpersonation

Required to back up Exchange data.

Organization Configuration

Required to manage role assignments.

View-Only Configuration

Required to obtain necessary configuration parameters.

View-Only Recipients

Required to view mailbox recipients.

Mailbox Search or Mail Recipients

Required to back up groups.

Reviewer or Owner

Required to use impersonation to backup/restore public folders under the Default user.

Sharepoint:

Role

Description

Misc.

SharePoint Administrator

Required to back up Microsoft SharePoint Sites.

You can assign the Global Administrator role that overrides these roles.

View-only Configuration

Required to get a list of available groups and users.

View-Only Recipients

Indien MFA wordt gebruikt, controleer dan goed de Access policy's in de Azure AD.

(Let op! deze zijn gewijzigd sinds 29 Feb)

Wij raden aan de volgende instellingen door te voeren:

• Enable MFA per user and utilize App Passwords for authentication
  • Utilize Conditional Access policies to enable MFA for Admins

Hierna kunt u de " Default Security settings"  uitzetten zodat de MFA gebruikt kan worden met deze oplossing.

Als deze optie op "Yes/Ja"  Staat, kan deze oplossing niet gebruikt worden.